Termeni si conditii generale

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri și servicii de către AA Card Point SRL, prin intermediul magazinului online www.saridagift.ro catre cumparator.

Comandarea produselor

Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.saridagift.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).

Produsele aflate în oferta magazinului online www.saridagift.ro se pot vinde numai în baza unei comenzi. Comanda se va procesa in timpul programului de lucru al magazinului. O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date. O comanda care contine produse afisate in site ca fiind pe stoc nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizandu-se.

Pretul produselor 

Preturile pot fi actualizate fara notificari anterioare. 

Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul  www.saridagift.ro. Toate preturile includ TVA (19%).
AA Card Point SRL isi rezerva dreptul de a acorda reduceri din pretul de vanzare al produselor pe baza codurilor de reduceri, prin sistemul propriu de acordare a voucherelor de discount sau prin sisteme ale tertilor parteneri. 


Disponibilitatea produselor

Produsele comercializate prin intermediul  www.saridagift.ro, sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, poti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursare a contravalorii.

Pentru produsele livrate gresit  www.saridagift.ro va suporta costul transportului.

Drepturi de proprietate individuala

AA Card Point SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului  www.saridagift.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, te rugam sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale.

Continutul site-ului  www.saridagift.ro - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email - apartine AA Card Point SRL, fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.

Protectia datelor


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, AA Card Point SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Scopul colectarii datelor este: Gestiune economica financiara si administrativa, prin prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul  www.saridagift.ro precum si activitati de reclama, marketing si publicitate .

Nu esti obligat sa furnizezi datele, dar comenzile cu date partiale sau incomplete nu vor fi procesate.

Politica de returnare

Ai la dispozitie 30 zile pentru a returna un produs cumparat de pe  www.saridagift.ro, perioada care incepe a doua zi dupa ce ai primit comanda. Te rog sa ma anunti telefonic (0729.428.412 - Alina) sau pe email (cadouri@saridagift.ro). Suntem la dispozitia ta de luni pana vineri de la ora 9 la 17:00.

Produsul se trimite inapoi in ambalajul original, acesta si accesoriile aferente trebuie sa nu prezinte semne de uzura. Produsul trebuie sa fie insotit de formularul de retur completat si copia facturii.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, folosind un serviciu de curierat rapid, cu livrare la sediul societatii AA Card Point SRL. Nu se accepta colete cu ramburs sau transport neachitat ceea ce va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la tine.

Returnarea baniilor aferenti comenziilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar in 15 zile calendaristice.

Daca valoare produsului returnat scade valoarea comenzii tale initiale sub 150 lei, pragul de livrare gratuita, atunci din suma de returnat se va scadea valoarea taxei de transport de 18 lei.

Produse excluse din procedura de retur:

- carti, reviste

- produse personalizate

- produse care prezinta urme de folosire

- produsul nu mai are ambalajul in care a fost livrat

PRIN EFECTUAREA UNEI COMEZI ATAT ONLINE, PRIN EMAIL SAU PRIN TELEFON, ITI EXPRIMI ACORDUL CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.